Kofferbak Verkoop

Onze jaarlijkse kofferbakverkoop staat weer voor de deur!

De kofferbakverkoop wordt dit jaar wederom gehouden in De Rips. Op zondag 2 Juli van 9:00uur tot 15:00uur zijn er maximaal 100 grondplaatsen beschikbaar. De entree bedraagt slechts €1,- euro. De prijzen van de grondplaatsen zijn BIJNA GRATIS! Voor meer informatie, of voor het aanvragen van een grondplaats, kunt u 0493-599972 bellen.

De verkoop is wederom op de parkeerplaats, en rondom de kantine, van  VVV  Fiducia. In de kantine zijn een hapje, een drankje en diverse snacks verkrijgbaar. Vorig jaar was het gezellig druk, mede dankzij het mooie weer, en dat hopen wij dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. We hadden toen meer dan 125 aanbieders, dat is toch wel veel! Nu al hebben we bijna 50 aanbieders, dus keus zal er genoeg zijn. Je weet van te voren nooit wat je tegen komt..

Mocht u nog bruikbare spulletjes hebben, en deze zelf te koop aan willen bieden, dan kunt u  nog snel een plaats reserveren! We gaan tot maximaal 100 grondplaatsen, vol is vol. Het woord kofferbakverkoop zegt het al:
–          U komt zelf met uw auto, bus, aanhanger, bakfiets of wat dan ook
–          U richt, nadat u een plaats hebt besproken, zelf uw plaats in op de grond, op een tafel, of  in de kofferbak van uw auto/bus

Voor een grond plaats moet u zich wel even aanmelden. De kosten van een grond plaats bedragen slechts € 2,50 per plek! Dat is bijna voor niks. Wij durven rustig te zeggen dat wij de voordeligste kofferbakverkoop zijn van de omgeving! Verkopers kunnen v.a 7:15 u. het terrein op om hun handelswaar uit te stallen. Het is wel de bedoeling dat alle verkopers op zijn laatst om 9:00u aanwezig zijn, en blijven tot 15:00 u. Eerder kunnen deze niet van het terrein af. Het is ook de bedoeling dat verkopers de niet verkochte spullen weer mee terug naar huis nemen!

De opbrengst  van dit evenement komt geheel ten goede aan het organiseren van de Gert-Jan Theunisse Classic. Dit fiets-evenement wordt in april weer georganiseerd. Er zullen wederom enkele plaatselijke verenigingen meewerken.

U kunt zich aanmelden door ons een mail te sturen via het contactformulier op de website of te bellen naar: 0493-599972   

Tot 2juli!