Wie zijn wij

Stichting ATB Classic is in januari 2009 opgericht door 3 familieleden; Hans, Jos en Tim. Zij hebben zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr 17240338 met als doel het organiseren van een veldtoertocht. In de loop van de tijd hebben Moniek en Frank diverse taken overgenomen van Jos. Aangezien wij een klein clubje zijn zonder leden hebben we gekozen voor een stichting en niet voor een vereniging.

Al vrij snel na de oprichting hebben we besloten om naast de veldtoertocht ook een route uit te gaan zetten voor wielrenners en er op deze manier een heel fietsweekend van te maken. Dit laatste hebben we vanaf 2016 verandert in een MTB-dag . Vanaf 2016 werden de toertocht en wedstrijd op dezelfde dag georganiseerd.

De strade Bianche.

Mtb tochten zijn er tegenwoordig veel in onze omgeving ,daarom gaan we eens wat anders proberen. Hopelijk gaan weer niet alle verenigingen weer het zelfde doen. Een gravelrit in de buurt leek ons wel wat. Paden en gravelstroken volop. Alleen het aan elkaar koppelen is wel een uitdaging, maar aardig gelukt dachten we. Tegelijk willen we het wat gezelliger makenĀ  voor alle medewerkers en is er na gezocht om start/finish en pauze op een plek te houden! Zo krijgt iedereen mee wat er te doen is. En kan er tegelijk tevens bij gesprongen worden daar waar nodig.